За НЕА

Добредојде кај НЕА, се надеваме дека ќе ти се допадне. Овде ќе може да прочиташ, дознаеш, научиш и споделиш извонредни содржини од светот кој не опкружува нас, девојките од сите возрасти. Уметноста ни дава дух, спортот енергија, музиката љубов, литературата ум, кариерата независност, модата уживање (а понекогаш и подобро расположение), тука сме за тебе!
Во nea.mk веруваме во еднаквост, љубов и разбирање и дека секое тело е ремек дело.

Контакт:
Електронска пошта: editornea@gmail.com

Телефон за контакт: 00389 71 889 180

Одговорен уредник:

Јована Аврамовска – editornea@gmail.com

Соработници:

Наталина Синдилиева – (pole) фитнес и корективни вежби

Бојана Стојменовиќ/Мој психолог – психологија

Маја Марковска – готвење/кујна

Елена Романова Петровска – музика

Александра Димитрова (Саш) – литература

Ана Аврамовска – внатрешно уредување/ентериер

Ангела Чурилова – фитнес

Софија Јанева – гостински блогер, патувања